Dejavnosti

Fizioterapija Preddvor

Spoštovani,

Obveščamo vas, da zaradi upoštevanja ukrepov ob zajezitvi epidemije izvajamo fizioterapevtske obravnave, po prilagojenem urniku in navodilih, ki jih narekuje Odlok o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19.

Prosimo vas, da upoštevate navodila in priporočila vašega fizioterapevta!


NASLOV:
Belska c. 42,
4205 Preddvor


IZVAJALEC:
Lucija KERN, dipl. fizioterapevt
Teja ZUPAN, dipl. fizioterapevt
   
TELEFON:
(04) 250 51 81

E-NASLOV:
fth.preddvor@zd-kranj.si

V primeru, ko se na fizioterapijo želite prijaviti in rezervirati termin preko e-pošte vas prosimo, da priložite skeniran delovni nalog z obeh strani. Nato pa v roku 5 delovnih dni prinesite ali pošljite original delovni nalog v sprejemno pisarno fizioterapije na zgornji naslov. V kolikor original delovnega naloga ne bomo prejeli, vas bomo izključili iz čakalnega seznama.

ORDINACIJSKI ČAS:

FIZIOTERAPIJA PREDDVOR


ČAS NAROČANJA IN INFORMACIJE:

- osebno z delovnim nalogom v: 
 
  Ponedeljek, torek, sreda, četrtek od 12:30 do 13:30                                                                                          

- delovni nalog oddajte v nabiralnik, nato pa v času naročanja pokličite na telefon (04) 250 51 81.    

Prosimo vas, da na delovnem nalogu preverite točen zapis vaše telefonske številke in ga predložite v predpisanem roku.OPOZORILO
Zaradi lažje organizacije dela v ambulanti pričakujemo, da na terapijo prihajate točno in redno ter da s seboj prinesete kartico zdravstvenega zavarovanja. Vsako morebitno odsotnost sporočite osebno ali po telefonu. Hvala!


PROGRAM DELA

Zavarovancem nudimo storitve v obsegu in na način kot jih določajo Pravila ZZZS in so zajete v Zeleni knjigi, predpiše pa jih izbrani zdravnik ali zdravnik specialist.