Obvestila

Kontakt

OZG OE ZD Kranj
Gosposvetska ulica 10,
4000 Kranj

Telefon centrala: 04 2082 100
Faks: 04 2026 764
Telefon informacije: 04 2082 109

Nujna medicinska pomoč: 04 2082 110
Nujni primeri: 112
E-pošta: tajnistvo@zd-kranj.si

Splošna obvestila

  V SOBOTO TEST HOJE NA 2 KM ZA VSE MANJ ALI NEDEJAVNE - ATLETSKI STADION KRANJ OB 9. URI ZJUTRAJ

  12. maj 2022

  Preizkus je enostaven - razdaljo prehodite v svojem najhitrejšem tempu, na podlagi časa in srčnega utripa ocenimo vašo pripravljenost in svetujemo ustrezno dejavnost. Test je namenjen odraslim, ki so telesno nedejavni ali zmerno dejavni. Storitev je brezplačna. Se vidimo 14. maja!

  preberi »

  ODPRLI SMO NADOMESTNO DRUŽINSKO AMBULANTO - ZA NAŠE PACIENTE, KI SO OSTALI BREZ OSEBNEGA ZDRAVNIKA

  5. maj 2022

  Ambulanta deluje TOR in PET, 7h do 14h, v pritličju na koncu hodnika pri informacijah. Namenjena je pacientom ZD Kranj, ki so zaradi upokojitev zdravnikov ostali brez zdravnika in polnoletnim mladostnikom, ki ne morejo ostati pri pediatru. Na voljo so vse storitve, vpisi pa niso možni.

  preberi »

  INFEKTIVNI PREGLEDI OTROK SPET V ČAKALNICAH - ZA COVID-19 PA OSTAJAJO ZABOJNIKI!

  22. april 2022

  V zabojnikih v atriju ZD bodo ostale le obravnave »covidnih« pacientov, tako otrok kot odraslih. Ostale preglede otrok z drugimi infektivnimi stanji bomo vrnili v obstoječe čakalnice, kjer bomo z doslednim razporejanjem in naročanjem časovno ločili infektivne od neinfektivnih pacientov.

  preberi »

  KMALU NOVA AMBULANTA ZA NAŠE PACIENTE, KI SO OSTALI BREZ ZDRAVNIKA

  19. april 2022

  Z mesecem majem bo v ZD Kranj omogočen dostop do zdravstvenih storitev vsem pacientom, ki so izgubili izbranega osebnega zdravnika. Nova ambulanta, kamor bodo razporejeni naši splošni zdravniki, bo na voljo dvakrat tedensko, ob torkih in petkih dopoldne.

  preberi »

  IŠČEMO REŠITEV ZA PACIENTE DR. BEČANA, KI SO OSTALI BREZ ZDRAVNIKA

  13. april 2022

  Dr.Bečan zaradi upokojitve ni več nosilec ambulante družinske medicine, njegovi pacienti morajo poiskati novega osebnega zdravnika. V ZD Kranj trenutno vpisi niso možni. Intenzivno iščemo rešitev za vse, ki so ostali brez zdravnika. Sporočili jo bomo takoj, ko bo potrjena, predvidoma v kratkem.

  preberi »

  ZAKAJ SO NUJNE INFEKTIVNE AMBULANTE + ODGOVOR PEDIATRINJ NA PETICIJO

  5. april 2022

  S pojavom Covida-19 smo uvedli ločeno pregledovanje bolnikov z infektivnim stanjem, s tem preprečimo vnos infektivnih bolezni v čakalnice znotraj stavbe. Preglede smo žal primorani izvajati v zabojnikih na dvorišču, ki niso optimalna izbira, toda trenutno edina možnost.

  preberi »

  V APRILU CEPIMO OB SREDAH IN PETKIH, NA VOLJO CEPIVO NOVAVAX!

  4. april 2022

  Lokacija - atrij ZD Kranj, srede 14h do 15h, petki 12h do 13h, v zadnjem tednu le ponedeljek. Naročanje ni nujno, je pa možno. Na voljo je tudi najnovejše proteinsko cepivo Novavax. Imamo ga edini na Gorenjskem, zato vabljeni tudi od drugod, vse pa prosimo za najavo na cepljenje.covid@zd-kranj.si.

  preberi »

  ZAHVALA MINISTRU IN VOJSKI ZA SODELOVANJE PRI CEPLJENJU

  21. marec 2022

  Pred kratkim smo zaključili gostovanje v kranjski vojašnici, kjer smo s pomočjo Slovenske vojske eno leto organizirali gorenjski cepilni center. Direktorica ZD dr. Lili Žura se je v imenu sodelavcev zahvalila ministru za obrambo Mateju Toninu - za osebno zavzemanje in odlično sodelovanje.

  preberi »

  DRŽAVLJANI UKRAJINE BREZPLAČNO DO NUJNE ZDRAVSTVENE OSKRBE

  14. marec 2022

  Begunci iz Ukrajine so upravičeni do nujnega zdravstvenega varstva brez stroškov. Ta obsega nujno pomoč, prevoze, zdravljenje, zobozdravstvene storitve in nujna zdravila po odločitvi zdravnika. Enako velja za oskrbo žensk v nosečnosti in ob porodu, upravičenci so tudi otroci in mladostniki.

  preberi »

  V ZD KRANJ JE SPET MOŽNO PLAČEVANJE S KARTICAMI SBERBANK

  2. marec 2022

  V gorenjskih zdravstvenih domovih je ponovno vzpostavljeno plačevanje storitev z bančnimi in kreditnimi karticami banke Sberbank. Po ustavitvi poslov zaradi mednarodne omejitve poslovanja (kot posledica sankcij po ruski invaziji na Ukrajino) je slovensko podružnico ruske banke v torek prevzela NLB.

  preberi »

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 11
 9. Naprej