Dejavnosti

Fizioterapija Šmartno Cerklje, DSO Taber

OBVESTILO

Spoštovani,

Obveščamo vas, da zaradi upoštevanja ukrepov ob zajezitvi epidemije izvajamo fizioterapevtske obravnave, po prilagojenem urniku in navodilih, ki jih narekuje Odlok o začasnih ukrepih na področju zdravstvene dejavnosti zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19.

Prosimo vas, da upoštevate navodila in priporočila vašega fizioterapevta!

NASLOV:
Fizioterapija Šmartno Cerklje, DSO Taber 
Šmartno 70,
4207 Cerklje na Gorenjskem

TELEFON:
051/342 493

E-NASLOV:
fth.smartno@zd-kranj.si

V primeru, ko se na fizioterapijo želite prijaviti in rezervirati termin preko e-pošte vas prosimo, da priložite skeniran delovni nalog z obeh strani. Nato pa v roku 5 delovnih dni prinesite ali pošljite original delovni nalog v sprejemno pisarno fizioterapije na zgornji naslov. V kolikor original delovnega naloga ne bomo prejeli, vas bomo izključili iz čakalnega seznama.


FIZIOTERAPIJA ŠMARTNO (DSO TABER)


FIZIOTERAPIJA JE 29.10.2020 IN 30.10.2020 ZAPRTA. ZA NAROČANJE LAHKO ODDATE DELOVNI NALOG V NABIRALNIK PRED GLAVNIMI VHODNIMI VRATI V ZD CERKLJE IN V PONEDELJEK, 2.11.2020 POKLIČETE ZA TERMIN.

ČAS NAROČANJA IN INFORMACIJE:
- osebno z delovnim nalogom: pon., torek, sreda in četrtek: od 12:30 do 13:30,        
                                                                               
- delovni nalog oddajte v nabiralnik, nato pa v času naročanja pokličite na telefon: 051/342 493

Prosimo vas, da na delovnem nalogu preverite točen zapis vaše telefonske številke in ga predložite v predpisanem roku.


OPOZORILO
Zaradi lažje organizacije dela v ambulanti pričakujemo, da na terapijo prihajate točno in redno ter da s seboj prinesete kartico zdravstvenega zavarovanja. Vsako morebitno odsotnost sporočite osebno ali po telefonu. Hvala!

PROGRAM DELA:
Zavarovancem nudimo storitve v obsegu in na način kot jih določajo Pravila ZZZS, predpiše pa jih izbrani zdravnik ali zdravnik specialist.