Dejavnosti

Vas zanima delo v našem kolektivu, ste se nam pripravljeni pridružiti? Na Zavodu RS za zaposlovanje je trenutno objavljeno več razpisov za zaposlitev v ZD Kranj.

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V PRIMARNI DEJAVNOSTI za delo v ambulanti družinske medicine (področje ambulantne dejavnosti) ZD Kranj. Vloge je potrebno oddati do 25. 01. 2023. Razpisni dokument za delovno mesto je v priponki, razpis je za določen čas – 12 mesecev z možnostjo podaljšanja v NDČ.

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA V PRIMARNI DEJAVNOSTI za delo v ambulanti družinske medicine (področje ambulantne in referenčne dejavnosti) ZD Kranj. Vloge je potrebno oddati do srede, 28. 01. 2023. Razpisni dokument za delovno mesto je v priponki, razpis je za določen čas – 12 mesecev z možnostjo podaljšanja v NDČ.

Ves čas imamo aktivne razpise (trenutni do 27. 01. 2023 in se obnavljajo) tudi za:

ZDRAVNIKE – SPECIALISTE DRUŽINSKE MEDICINE (5 oseb) za delo v OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA – SPECIALISTA RENTGENOLOGA (2 osebi) za delo na rentgenu in UZ v OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA – SPECIALISTA OFTALMOLOGA za delo v okulistični ambulanti v  OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZOBOZDRAVNIKA – SPECIALISTA ČELJUSTNE ORTOPEDIJE za delo v specialistično zobni ambulanti v  OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZOBOZDRAVNIKA – SPECIALISTA USTNIH BOLEZNI IN ENDODONTIJE za delo v specialistično zobni ambulanti v  OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA, SPECIALISTA PEDIATRIJE za delo na otroškem dispanzerju ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA, SPECIALISTA PEDIATRIJE za delo v razvojnih ambulantah OZG (nosilec ZD Kranj). Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.