NAŠE DEJAVNOSTI IN AMBULANTE

Vabimo vas v prijeten kolektiv Zdravstvenega doma Kranj. Spoštujemo delo vseh zaposlenih, zato se boste med nami zagotovo dobro počutili.
Ste se nam pripravljeni pridružiti?

Na Zavodu RS za zaposlovanje je objavljenih več razpisov za zaposlitev v ZD Kranj:

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA (2 osebi) za delo v družinski medicini ZD Kranj.
Vloge je potrebno oddati do ponedeljka, 12. 06. 2023. Razpis je za NEDOLOČEN ČAS s 4 meseci poskusne delovne dobe.

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA (2 osebi) za delo v družinski medicini ZD Kranj.
Vloge je potrebno oddati do ponedeljka, 12. 06. 2023. Razpis je za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas.

Ves čas imamo aktivne razpise (trenutni do 28. 06. 2023) tudi za

ZDRAVNIKE – SPECIALISTE DRUŽINSKE MEDICINE (5 oseb) za delo v OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA – SPECIALISTA RENTGENOLOGA (2 osebi) za delo na rentgenu in UZ v OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA – SPECIALISTA OFTALMOLOGA za delo v okulistični ambulanti v  OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA, SPECIALISTA PEDIATRIJE za delo na otroškem dispanzerju ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA, SPECIALISTA PEDIATRIJE za delo v razvojnih ambulantah OZG (nosilec ZD Kranj). Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.