NAŠE DEJAVNOSTI IN AMBULANTE

PROSTA DELOVNA MESTA

Vabimo vas v prijeten kolektiv Zdravstvenega doma Kranj. Spoštujemo delo vseh zaposlenih, zato se boste med nami zagotovo dobro počutili.
Ste se nam pripravljeni pridružiti?

ZAPOSLIMO:

ZOBNI ASISTENT (TEHNIK ZDRAVSTVENE NEGE)
za delo v odrasli zobni ambulanti ZD Kranj.
Vloge je potrebno oddati do srede, 27. 09. 2023. 2023. Razpis je za določen čas 12 mesecev – z možnostjo podaljšanja pogodbe.

ZOBOZDRAVNIK BREZ SPECIALIZACIJE Z LICENCO za delo v odrasli zobni ambulanti ZD Kranj.
Vloge je potrebno oddati do srede, 27. 09. 2023. Razpis je za določen čas 12 mesecev – z možnostjo podaljšanja pogodbe.


Imamo aktivne razpise za:

ZDRAVNIKE – SPECIALISTE DRUŽINSKE MEDICINE (5 oseb) za delo v OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA – SPECIALISTA RENTGENOLOGA (2 osebi) za delo na rentgenu in UZ v OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA – SPECIALISTA OFTALMOLOGA za delo v okulistični ambulanti v  OE ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA, SPECIALISTA PEDIATRIJE za delo na otroškem dispanzerju ZD Kranj. Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.

ZDRAVNIKA, SPECIALISTA PEDIATRIJE za delo v razvojnih ambulantah OZG (nosilec ZD Kranj). Delovno mesto je razpisano za nedoločen čas s poskusno dobo 4 mesece.