Obvestila

Kontakt

OZG OE ZD Kranj
Gosposvetska ulica 10,
4000 Kranj

Telefon centrala: 04 2082 100
Faks: 04 2026 764
Telefon informacije: 04 2082 109

Nujna medicinska pomoč: 04 2082 110
Nujni primeri: 112
E-pošta: tajnistvo@zd-kranj.si

AKTUALNO O CEPLJENJU V ZD KRANJ: COVID-19 + GRIPA

3. november 2021

NAROČANJE NA CEPLJENJE PROTI COVIDU-19

prek hišne aplikacije ZD Kranj https://cepljenje.ozg.si/ ali na portalu zVEM https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

CEPLJENJE PROTI GRIPI - BREZ NAROČANJA, SAMO NA ODPRTEM TERMINU!


V kranjski vojašnici, največjem cepilnem centru na Gorenjskem, v decembru nadaljujemo z množičnim cepljenjem proti okužbi s koronavirusno boleznijo. Osrednja dneva sta sreda in četrtek, po potrebi dodajamo nove termine. Cepljenje proti gripi je na voljo tudi v decembru, možno je sočasno - oboje hkrati.

Ob sredah dopoldan vabimo naročene paciente, popoldne nenaročene na odprto cepljenje. Urnik bo načrtovan glede na število oseb, ki jih bomo pred tem povabili na poživitveni odmerek. Četrtki so rezervirani izključno za naročene. Ažuriran urnik bo objavljen sproti. Oba dneva cepimo odrasle in otroke.


URNIK - VOJAŠNICA KRANJ

SREDA, 8.12.2021

zjutraj - izključno naročeni pacienti - nenaročeni bodo preusmerjeni na popoldanski odprt termin!

od 11h do 17h odprt termin/nenaročeni - sočasno cepljenje proti Covid-19 in PROTI GRIPI, možno oboje hkrati!

ČETRTEK, 9.12.2021

od 7.00 do 13.30 cepljenje naročenih odraslih in otrok

URNIK AŽURIRAMO SPROTI - V PRIMERU NEPREDVIDENIH OKOLIŠČIN SE LAHKO SPREMENI BREZ PREDHODNE NAJAVE

TERMINI ZA NAROČENE PACIENTE NISO TERMINI ODPRTEGA CEPLJENJA - NENAROČENE V PRIMERU GNEČE PREUSMERIMO NA NJIHOVE TERMINE.

SPREMEMBA TERMINA CEPLJENJA:

E-NASLOV: cepljenje.covid@zd-kranj.si
TELEFON: 040 807 672, vsak delovnik med 8. in 13. uro.


POŽIVITVENI OZ TRETJI ODMEREK 

ZD Kranj vabi na poživitvene odmerke PO VRSTNEM REDU - vse, ki so v cepilnem centru zaključili osnovno cepljenje. Na vrsti prihaja že populacija od 50 let naprej, ob pogoju, da so izpolnili 6 mesecev razmika od zaključenega cepljenja z mrNA cepivi oz 2 meseca od zaključenega cepljenja z vektorskimi cepivi. 

Starejše osebe, ki so že bile vabljene in se niso odzvale ali pa še niso prejele povabila in želijo prejeti poživitveni odmerek - vabljeni na odprto cepljenje!

Mlajše osebe od 50 let lahko prejmejo poživitveni odmerek, če izpolnjujejo pogoje, ki jih je predpisal NIJZ (več kot 6 mesecev od cepljenja z mRNA cepivi ali več kot 2 meseca od vektorskega cepiva).

Pri osebnem izbranem zdravniku se ne morete naročiti na termin za poživitveno cepljenje – samodejno bo vse starejše od 50 let vabil cepilni center ali pa se oglasite v terminih za nenaročene paciente.

Posebej ranljivi pacienti lahko prejmejo dodatni odmerek samo po dogovoru z osebnim zdravnikom in najhitreje 28 dni po zadnjem odmerku.

« nazaj na seznam